STEIGERHOUTENLOUNGESETS.NL
14.503 like this on Facebook

Home>  Over ons

About us

HULP BIJ BESTELLEN

Kies de steigerhouten loungebank, hoekbank, loungestoel of volledige steigerhouten loungeset naar wens. Klik op “Bekijken” of  ”Offerte aanvragen” voor meer informatie zoals prijzen.

Heb je een keuze kunnen maken vul dan het offerteformulier in met de maten van je gewenste bank, stoel, set met of zonder kussens. Ook kun je speciale wensen aangeven.

Vervolgens nemen we je aanvraag dezelfde dag en vaak binnen een kwartier door. Je ontvangt vrijblijvend van ons de totale order inclusief alle informatie die je nodig bent zoals leveringinformatie, betaalinformatie, levertijden, garanties etc.

Ga je akkoord? We sturen je dan een bestelbevestiging. Een e-mail met een link om nog even de gegevens door te nemen en een betaalkeuze te maken. Vervolgens gaan wij gelijk aan de slag.

Je kunt bij ons kiezen voor vooraf betalen via iDeal of bankoverschrijving. Jouw bestelling is altijd verzekerd via inRetail/CBW-Mitex. Je bent nooit je geld kwijt! Wil je toch achteraf betalen dan kan dit ook door te pinnen bij levering.

Binnen twee weken is jouw order klaar en wordt het aangeboden aan onze transporteurs. Ook als je in het buitenland woont dan kunnen we bij je aan huis leveren. Kun je op een bepaalde dag van de week de bestelling niet aannemen dan kunnen we jouw bestelling ook achter je huis plaatsen of bijvoorbeeld bij je buren. Kussens worden in bijna alle gevallen nageleverd. Onze kussens worden allemaal op maat gemaakt en pas als de bank of stoel klaar is. De extra levertijd daarop is twee weken. Wil je alles in één keer geleverd krijgen dan kan dit ook.

Let altijd op of de loungebank of stoelen ook gemakkelijk geleverd kunnen worden. Bestel je een brede bank en het poortje naar de tuin is smal dan moeten we hier een oplossing voor zien te vinden. Moet er op hoogte geleverd worden dan is dat ook geen enkel probleem, maar moeten we hier speciaal transport of een takel voor regelen tegen kostprijs.

Is er iets mis gegaan dan kun je dit gelijk aan ons aangeven (liefst binnen 2 weken) zodat we het gelijk kunnen verhelpen. Dit kan een defect zijn, verkeerde maat of afwerking.