STEIGERHOUTENLOUNGESETS.NL
14.503 like this on Facebook

Home>  Over ons

About us

Wil je een prachtige steigerhouten loungebank voor in de tuin, op het balkon of op je terras? Alle tuinbanken, loungebanken, hoekbanken, loungestoelen, hockers en aanverwante tuinmeubelen van steigerhout maken we helemaal voor je op maat.

SteigerhoutenLoungesets.nl is een onderdeel van SteigerhoutenMeubelshop.nl onze grote broer dat één van de meest vooraanstaande online meubelmakers is. Ben je op zoek naar meer meubelen van steigerhout neem dan zeker een kijkje op deze site.

Om een betere selectie te maken met nog meer informatie en foto’s hebben we deze website gelanceerd. Hier vind je onze collectie. Dit betekent overigens niet dat dit het ook is. We hebben ontzettend veel verschillende modellen gemaakt, maar voor een goed overzicht hebben we de hardlopers voor je online gezet.

We hebben geen showroom maar wel een meubelfabriek. We kunnen nooit garanderen dat een bepaald type bij ons staat. Onze productielijn en logistieke proces is zo ingericht dat we weinig met voorraden werken. Zo kunnen we je heel snel maatwerk meubelen maken. Deze leveren we dan ook niet alleen in Nederland en België maar naar particulieren en zakelijke klanten door heel Europa en zelfs in de Caribbean. Gaaf he?!

Heb je vragen neem dan contact op met onze klantenservice die 7 dagen per week via e-mail bereikbaar is op klantenservice@steigerhoutenmeubelshop.nl of 050-8200337 van 9-17 uur van maandag tot en met vrijdag.

HEADER
This is just a possiblity to add a widget block to enter HTML. For example a few lines of text, a or a video like you see below.
Morbi sapien libero, rutrum at porttitor ut, bibendum vel arcu. Sed elementum, leo ut feugiat malesuada, dui urna varius.