Home> U-vorm loungesets van steigerhout

U-vorm loungesets van steigerhout

Steigerhouten loungebank Kiola

Wil je een steigerhouten loungebank in U-vorm dat je volledig naar wens kan samenstellen? Deze loungeset is in losse elementen samen te stellen of als één geheel.

De loungeset op de foto is 300 x 400 x 300cm en wordt gemaakt met wielen om gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt dit ook weglaten. Verplaatsen gaat dan wel iets lastiger. Vraag naar de mogelijkheden van deze steigerhouten loungebank. Indien je liever andere wielen of zonder wielen wilt bestellen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Liever geen U-vorm? Ook kun je gewoon voor een recht- of L-vormig model kiezen, met of zonder armleuningen.

Hoekbank met bijpassende hockers

Wil je een tafeltje bij de hoekbank? Je kunt kiezen uit een dicht model (blokmodel) of een tafelmodel zoals de hocker op de foto’s. We maken de hockers rechthoekig of vierkant, net wat jij wenst.

Loungekussens waterafstotend en kleurvast

Combineer deze steigerhouten loungebank “Kiola” met bijpassende loungekussens. In elke dikte, afmeting en kleur kunnen we de kussens op maat maken. We gaan standaard uit van kussens van 6cm dik, waterafstotend en kleurvast. De kussens zijn voorzien van een rits en zijn ook nog eens uitwasbaar. De kussens zijn niet standaard inbegrepen maar zijn apart leverbaar in elk gewenste kleur en dikte.

MEER INFO
Terug naar boven