Steigerhouten loungebank U-vorm “Kiola” loungebanken x

Steigerhouten loungebank Kiola

Wil je een steigerhouten loungebank in U-vorm dat je volledig naar wens kan samenstellen? Deze loungeset is in losse elementen samen te stellen of als één geheel.

De loungeset op de foto is 300 x 400 x 300cm en wordt gemaakt met wielen om gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt dit ook weglaten. Verplaatsen gaat dan wel iets lastiger. Vraag naar de mogelijkheden van deze steigerhouten loungebank. Indien je liever andere wielen of zonder wielen wilt bestellen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Liever geen U-vorm? Ook kun je gewoon voor een recht- of L-vormig model kiezen, met of zonder armleuningen.

Hoekbank met bijpassende hockers

Wil je een tafeltje bij de hoekbank? Je kunt kiezen uit een dicht model (blokmodel) of een tafelmodel zoals de hocker op de foto’s. We maken de hockers rechthoekig of vierkant, net wat jij wenst.

Loungekussens waterafstotend en kleurvast

Combineer deze steigerhouten loungebank “Kiola” met bijpassende loungekussens. In elke dikte, afmeting en kleur kunnen we de kussens op maat maken. We gaan standaard uit van kussens van 6cm dik, waterafstotend en kleurvast. De kussens zijn voorzien van een rits en zijn ook nog eens uitwasbaar. De kussens zijn niet standaard inbegrepen maar zijn apart leverbaar in elk gewenste kleur en dikte.

Afmetingen, prijzen, specificaties

Om je een indicatie te geven:

Rechte bank 1 armleuning: 300cm: € 727,- Kussens: € 297,-
L-vorm zonder wielen: 250 x 200cm: € 922,- Kussens: € 346,-
L-vorm zonder wielen: 250 x 250cm: € 1036,- Kussens: € 396,-
U-vorm: 300 x 300 x 300cm: € 1685,- Kussens: € 693,-
U-vorm: 300 x 400 x 300cm: € 1912,- Kussens: € 792,-

Of vraag om een andere maat. De maatvoering wordt gezien vanaf de voorzijde.

Kleur en uitstraling van beits/lak
De meeste mensen kiezen voor onbehandeld dus zonder lak of beits. Je kunt kiezen voor transparant, white of grey wash of dekkend.
Offerte formulier
  1. Loading ...
Alles voor jou op maat gemaakt
Je hebt zoveel meer plezier van een steigehrouten loungeset of loungebank als het helemaal voor jou op maat gemaakt is. Zo maken we de loungebanken voor grote horecaterrassen, tuinen maar ook voor dakterrassen en balkons.
Elke maat is eigenlijk wel mogelijk!
De steigerhouten loungesets die we maken zijn standaard gemaakt van oud steigerhout. Robuust en met karakter. Alle loungesets worden machinaal voorgeschuurd en nageschuurd zodat het splintervrij is.

Kussens op maat voor jouw loungebank of loungeset
Een mooie loungebank op maat vraagt ook om topkwaliteit kussens op maat. Na het maken van jouw loungebank in een specifieke maat gaat onze afdeling kussens aan de slag. De kussens zijn standaard 6cm dik maar je kunt hierin variën.
De kussens zijn waterafstotend, kleurvast en zijn uitwasbaar. Hier heb je lang plezier aan. De meest gekozen kussenkleuren zijn:

Hoe gaat bestellen, betalen en leveren?
Heb je een favoriet model loungebank gevonden? Klik dan op offerteaanvragen en kies de gewenste afmeting of aangepaste maat. Vervolgens krijg je binnen een werkdag een offerte met alle informatie dat je nodig bent zoals transportkosten etc. Vergeet niet te vermelden of we jouw loungebank ook moeten monteren om het bijvoorbeeld naar een etage moet. Woon je in België of de eilanden? Hiervoor geldt hetzelfde.
Na akkoord op de offerte kun je bij ons op 4 verschillende manieren betalen namelijk via iDeal, bankoverschrijving of bij ontvangst pinnen of contant betalen. Jouw loungeset of loungebank van steigerhout wordt binnen 2 weken geleverd. De kussens die op maat worden gemaakt worden 2 weken later afgeleverd.

Meer vragen? Bel ons op 050-8200337 (ma-vr van 9:00u t/m 17:00u)